Udgiv din bog

Forlaget Instantbook udgiver udelukkende e-bøger med litterære ambitioner – det er ikke det samme som, at det skal være en bestseller, du har klar. Faktisk er det måske kun dine venner, familie og kolleger, der vil købe den – og alligevel vil du kunne få den udgivet og måske tjene lidt penge på det. Og måske ender det med at blive en større succes, end du havde regnet med.

Vilkår
Du beholder selv alle dine rettigheder, du bestemmer selv prisen på din e-bog, og som forlag tager vi os kun betalt for arbejdet med at få bogen gjort klar til udgivelse. det arbejde kan bestå i:

  • Konvertering af din tekst til e-bogsformatet e-pub
  • klargørelse af forside (evt. grafisk arbejde), kolofon mv
  • tilmelding til dbc (dansk bilbiotekscenter skal have en kopi af bogen),
  • isbn nr
  • upload til Saxo
  • Evt. pressemeddelese osv.

Du bestmemer selv, hvor emeget du vil have hælp til

Hvordan skal teksten afleveres?

Du leverer den naturligvis din tekst som elektronisk fil i det program, du har skrevet den i – works, word, open office osv. Vi omdanner den til en e-bog, får den tilsat et isbn-nr og sætter den til salg i vores e-bookshop. Derpå har du selv mulighed for at gøre reklame for bogen, sende din færdige e-bog til anmeldere osv.

Udgiver forlaget alle de bøger I modtager?
I princippet ja, medmindre den indeholder materiale som er ulovligt eller stødende. Mht. til kvalitet, så mener vi ikke det er os, der skal bestemme om den er god nok, men kunderne. Dvs at du udgiver din bog, hvis du mener, der kan være interesse for den, og så er det op til vore kunderne, om de har lyst til at købe og læse den. Som sagt vil din familie, dine venner og kolleger måske være nysgerrige nok til at købe den;-)

Hvad hvis jeg også vil have den trykt?
Har du lyst til at tilbyde din bog i papir, kan vi sagtens vejlede dig – vi udgiver ikke selv trykte bøger. En traditionel udgivelse koster 25-50.000 kroner.

Kontakt forlaget InstantBook på 61669766 og høre mere – eller send en besked

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*


*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>